Flipkart Super Fan Answers Today 19th August – Win Assured Gift Voucher

0

Flipkart Super Fan Answers Today

Answer Simple Questions and Win Flipkart Gift Voucher and Super Fan


Flipkart Super Fan Answers, Flipkart Super Fan Answers Today, Flipkart Super Fan Quiz Answers – Hey Guys Hope You are Doing well and Enjoying our Free Recharge Tricks and Cashback Offers. Here is a New Quiz Show for All Flipkart Users. If Don’t Have Flipkart then Download it now and Get a Chance to Win Free Gift Voucher and Supercoins.

Like Amazon Daily Quiz Flipkart is Also Commencing Multiple Quiz Show on their Platform to Gain More Customers. There are Many Contests Available on Flipkart Mobile App. You can Enter Any Contest and Get a Chance to Win Exiting Prizes and Assured Supercoins

Flipkart Super Fan Answers

There is a Assured Prize for Answering All Correct Answers on Flipkart Quiz Shows. You can Get Every Show’s Answer from our Website. Just Check Below and Answer all Questions Correctly.

So Flipkart Finally Launched Another Show called Flipkart Super Fan Show Where You Have to Answer 10 Simple Questions of a Superstar. The Superstar himself/herself will Ask Questions on a Video. You Have to Choose the Right Answer on Your Screen.

Quiz Details

  • Quiz Name : Flipkart Super Fan Answers
  • Quiz Prize : Free Gift Voucher and Super Coin
  • Mega Prize : Super Fan
  • Number of Questions : 10
  • Quiz Date : 17th August, 2020

Flipkart Super Fan Quiz Answers Today – 19th August, 2020

Today’s Quiz Contest is about Malaika. Check the Answers below.

1. What is the most daring thing I have ever done?

Answer : Swimming with Sharks

2. What dish do I cook the best?

Answer : Green Thai Curry

3. What is that one habit I just can’t get rid of?

Answer : Over-packing

4. What was my favourite subject in school?

Answer : History

5. What is that one word I use a lot?

Answer : Seriously

6. Badminton is my favourite sport

Answer : False

7. My perfect date night is a long walk on the beach

Answer : False

8. The hindi film song which best describes me is

Answer : Oh Haseena Zulfon Wali

9. The first ad I did was for

Answer : Amusement Park

10. My favourite hindi movie is

Answer : Qayamat Se Qayamat Tak

Flipkart Super Fan Quiz Answers – 13th August, 2020

We have Provided Flipkart Super Fan Answers of Ananya Pandey.

1. What Is My Secret Talent?

Answer – Touching My Tongue To My Nose

2.  What Is My Favorite Team Sport?

Answer – Cricket

3. What Is My Favorite Ice Cream Flavor?

Answer – Cookies And Cream

4. My Favorite Family Trip Was To Which Place?

Answer – Africa

5. I Am Allergic To Cheese

Answer – False

6. One Emoji That I Use The Most Is An Eye Roll

Answer – False

7. The First Thing I Do In The Morning Is Check My Phone

Answer – True

8. If This Was Remade Today I Would Love To Be A Part Of It. The Film Is

Answer – Kuch Kuch Hota Hai

9. I Regularly Use This Movie Dialogue. The Dialogue Is

Answer – Main Apni Favorite Hoon

10. If My Life Had A Hindi Theme Song Then It Would Be

Answer – Ankhiyon Se Goli Maare

How To Play Flipkart Super Fan Quiz on App

  • First of All Download and Install Flipkart App from Here – Download Now
  • Open Flipkart App and Login to Your Account or Create one
  • Now Click on Games from Bottom Menus
  • There You will Find Flipkart Super Fan Quiz Show
  • Click on it and Hit on Plan and Win
  • Now A Video will be Played on Your Screen and You Have to Answers 10 Questions in it
  • Answer All Questions Correctly from our Given Answers
  • Congratulations! You will Get Assured Free Supercoins or Gift Vouchers

Thanks for Reading this Post. If You Have Any Suggestions or Queries Related to this post or Our Website then You can Directly Contact Us or Mail Us to - trickscharge.com@gmail.com

For Instant Loot and Offers Update Join us on Telegram

Join telegramFacebook Page

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here