Flipkart Fake Or Not Quiz 23rd September Answers – Win Assured SuperCoins

0

Flipkart Fake Or Not Answer

Contents of This Post

Give 5 Simple Answers & Win Assured SuperCoins + Free ₹50 Flipkart Voucher


Flipkart Fake Or Not Answer, Fake or Not Flipkart  Answers, Flipkart Fake or Not Show Answer, Flipkart Fake Or Not Quiz Answers Today – Hey Guys Welcome To Free Recharge Tricks. Today we are Back again with a Dhamaka Post. Flipkart is Back with a Live Trivia Quiz Where You can Win Assured SuperCoins & Gift Vouchers worth Rs.50-1000 For Answering 5 Simple Questions.

Hello TricksCharge Readers ! Hope You are Doing Well and Enjoying Our Latest Cashback Offers To Reduce Your Recharge Amount. Here we are Sharing a New Earning Offer. Now Win Amazing Rewards from Flipkart’s Daily Quiz Show.

Flipkart Fake Or Not Answers

Just Participate into Flipkart Fake or Not Quiz Contest and Answer Easy Questions. By Giving 5 Correct Answers You can Earn upto Rs.1000 Gift Voucher. Also Every Users will Get Assured 5 SuperCoins For Free.

We All use Flipkart to Buy Products Online. Because Flipkart is the Best Online Shopping Website in India. Flipkart is Conducting it’s Quiz Contest from Which You can Earn Assured Rewards. So Here is a Another Opportunity To Earn Free Gift Vouchers.

We Have Added Flipkart Fake Or Not Answers of Today Quiz Show. You will be Asked 5 Different Questions within a 9 Minutes Length Video. You All Need To Answer All Those Questions with Fake or Not Fake.

Flipkart Fake Or Not Prizes

Flipkart has Announced 3 Different Rewards For Giving Correct Answers to its Fake or Not Quiz Program. Rewards are Mentioned Below. Make Sure That You have Given All Answers Correctly To Get Prizes and Assured Rewards.

Flipkart Fake Or Not Rewards

  1. Rs.1000 Flipkart Gift Voucher – 100 Lucky Winners
  2. Rs.50 Flipkart Gift Voucher – 3000 Lucky Winner
  3. Flipkart Free Assured 5/10/20 SuperCoins For Remaining Users

How To Play Flipkart Fake Or Not Quiz & Win Assured Rewards

1. First of All Update Your Flipkart App from Here – Download Now

2. After that Open Flipkart App and Login to Your Account

3. Go to Video Section from Bottom Menus

Flipkart Video Section

4. Then Click on Fake or Not Banner from The Top

5. After that Click on Answer Now button To Start The Quiz

Flipkart Fake or Not Answer Now

6. Now a 9 Minutes Video Will be Played on Your Screen

7. In That Video a Lady will Ask 5 Simple Questions

8. You Have To Answer All Questions with 2 Options – Fake or Not Fake

9. All Question’s Answers are Given Below

10. Check Below Section To Get Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

How To Unlock Your Reward

After Successfully Giving All Answers Correctly You Can unlock Your Reward by Following Below Steps.

1. After Giving All Answers You can See Unlock Prize button in the video

2. Click on the Button and You will Move to a New Page like below Picture

Flipkart Fake or Not Unlock Rewards

3. Then Tap on Unlock Surprise Gift

4. You will See Your Reward


(Today) Flipkart Fake Or Not Answers – 23rd September 2020

1. Amartya Sen said India’s economy would be hit by the PUBG ban

Answer – Fake

2. In Bhopal a pair of frogs were married to appease the rain gods

Answer – Not Fake

3. The indian national congress party’s symbol used to have two bullocks on it

Answer – Not Fake

4. There are people who work as professional fart smellers

Answer – Not Fake

5. Pakistan fighter jet flies under a bridge

Answer – Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 22nd September 2020

1. A man blew up a part of his house while chasing a fly

Answers – Not Fake

2. Bengaluru was the first Asian city to get street lights

Answers – Not Fake

3. Elephants are afraid of mice

Answers – Fake

4. Lord Hanuman is mentioned in the movie Black Panther

Answers – Not Fake

5. Golden Temple in Amritsar lit hundreds of lanterns during Diwali

Answers – Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 21st September 2020

1. Kerala has a 100% literacy rate

Answer – Fake

2. Adidas and Puma was founded by two brothers

Answer – Not Fake

3. Nostradamus has predicted the rise of a leader- Narendus from Gudjaratus

Answer – Fake

4. A duct taped banana sells for lakh of rupees

Answer – Not Fake

6. Ambani’s will help Kangana with 200 cr rupees for a new studio

Answer – Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 20th September 2020

1. Sikkim is India’s first fully organic state

Answer – Not Fake

2. A B AB O are the only blood group types in the world

Answer – Fake

3. A person unknowingly swallows an average of 8 live spiders in their sleep each year

Answer – Fake

4. The European Organization for Nuclear Research (CERN) has a 2 meter tall statue of lord Shiva

Answer – Not Fake

5. Twinkle Khanna has been one of India’s best-selling female authors

Answer – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 19th September 2020

1. Worlds shortest regular commercial flight stays in air for about one minute

Answer – Not Fake

2. This year rajasthan royals is being sponsored by brand of sanitary napkin

Answer – Not Fake

3. The Indian flag hoisted at the wagah border is the largest flag in world

Answer – Fake

4. IIT Delhi placed an ad asking for dog handlers with a btech degree

Answer – Not Fake

5. Illegal to chew gum in singapore

Answer – Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 18th September 2020

1. A scheduled power cut was altered to let play Vishwanath anand an online chess

Answer – Not Fake

2. World’s largest desert has virtually no sand

Answer – Not Fake

3. US economy contracts more than india in April-June Quarter

Answer – Fake

4. Jai Shree Ram written more than 200crores times on Facebook a day – Mark Z

Answer – Fake

5. Facemask Can translate your speech to 8 languages

Answer – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 17th September 2020

1. its harmful to go for a swim right after eating

Answer – Fake

2. neerja bhanot is the only Indian woman to win India’s highest peace time gallantry award

Answer – Fake

3. A full grown python can eat a whole person

Answer – Not Fake

4. former us president Richard Nixon called indian women most unattractive

Answer – Not Fake

5. edible cups are being used at a tea stall in Tamil nadu

Answer – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 16th September 2020

1. Soldiers posted in Galwan valley celebrated Ganesh Chaturthi

Answer – Fake

2. There are agencies that let you rent friends and family

Answer – Not Fake

3. The Sun is yellow in colour

Answer – Fake

4. Gender reveal party causes massive forest fire in California

Answer – Not Fake

5. Chicken Pox originated from chickens

Answer – Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 15th September 2020

1. More than half of Indian population is vegetarian?

Answer – Fake

2. Milkha singh charged rs 1 for his biopic bhagh milkha bhaag

Answer – Not Fake

3. Man holds on helium balloon and reaches an altitude of 7 kms?

Answer – Not Fake

4. The title “father of nation” was given to Mahatma gandhi by subash chandra bose?

Answer – Not fake

5. Covid-19 can infect an individual only once?

Answer – Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 5th September 2020

1. A goat was arrested for not wearing a mask in Kanpur

Answer – Fake

2. World’s fastest human calculator is an Indian boy

Answer – Not Fake

3. ‘Zindagi Na Milegi Dobara’ was shot during the Tomatina festival in Spain

Answer – Fake

4. Humans are capable of balancing a car on their head

Answer – Not Fake

5. Indian railways transport more people than the Australian population every day

Answer – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 4th September 2020

1. Salman Khan film Sultan was originally titled Danga

Answer – Not Fake

2. Saurav Ganguly is the first former Indian captain to be BCCI’s presiden

Answer – Fake

3. PM Modi bowed to a statue of Pandit Jawaharlal Nehru

Answer – Fake

4. Snakebites can be treated by sucking out venom

Answer – Fake

5. Mahatma Gandhi’s glasses sold for USD 340000 in UK

Answer – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 3rd September 2020

1. Watching TV closely can damage eyes

Answer – Fake

2. Indian farmers are using coca cola to protect crops from pests

Answer – Not Fake

3. Aamir Khan wore his wife’s earrings in the movie Lagaan

Answer – Not Fake

4. PM Narendra Modi is the most followed Indian on Twitter

Answer – Not Fake

5. A maximum of 36 runs can be scored in an over of cricket

Answer – Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 2nd September 2020

1.  Khardung La in Ladakh is the world’s highest motorable road

Answer – Fake

2. Healthy people are recommended not to wear masks says Govt. of India

Answer – Fake

3. Narayana Murthy’s son-in-law is the British Finance Minister

Answer – Not Fake

4. A Hindu temple is depicted on Cambodia’s national flag

Answer – Not Fake

5. Eating a lot of carrots causes skin to turn orange

Answer – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 1st September 2020

1. Peanuts Are Of Indian Origin

Answer – Fake

2. Bengaluru Traffic Delayed A Terrorist Attack

Answer – Not Fake

3. Arjun Rampal’s Grandfather Designed An Artillery Gun For India

Answer – Not Fake

4. India Shares Its Longest Land Border With Bangladesh

Answer – Not Fake

5. IPL Is The World’s First Professional T20 Cricket League

Answer – Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 31st August 2020

1. A bus stop has been named after a stray dog in south India

Answer – Not Fake

2. Consuming spicy food can cause ulcers

Answer – Fake

3. Kalpana Chawla was the first Indian female citizen to go to space

Answer – Fake

4. India has an activa volcano

Answer – Not Fake

5. Shri Narendra Modi is the only PM of India who was born after independence

Answer – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 30th August 2020

1. After Trying Covid 19 Vaccine Russian President’s Daughter Found Dead

Answers – Fake

2. Indore Has Been Ranked the cleanest city of India for the 4th Time

Answers – Not Fake

3. Any Food Cooked during solar eclipse can be poisonous

Answers – Fake

4. Hair of a girl can grow more than 6 feet in length

Answers – Nor fake

5. TN Police adopts a popular meme to spread the massage of staying home during the lockdown.

Answers – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 29th August 2020

1. Eating chilli can cause a hole in the human throat

Answer – Not Fake

2. Humans normally use 10% of their brain

Answer – Fake

3. Coronaviruses discovered over 50 years ago

Answer – Not Fake

4. Watermelon like fruit, found in Japan, is blue from inside

Answer – Fake

5. 1857 uprising was the first Indian uprising against the British

Answer – Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 28th August 2020

1. Venus flytrap can count

Answe – Not Fake

2. Dust is mostly made up of skin that human shed

Answer – Fake

3. Indian teenager invented anti-rape shoes

Answer – Not Fake

4. Rapper Badshah stage name was inspired from SRK’s hit film

Answer – Not Fake

5. Bus in Delhi filled with water during monsoon

Answer – Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 27th August 2020

1. The Great Wall of China is visible to the naked eye from space

Answer – Fake

2. Lake water color changes from blue to pink

Answer – Not Fake

3. M. S. Dhoni is the only cricketer to captain Chennai Super Kings

Answer – Fake

4. Avoiding sweets will prevent diabetes

Answer – Fake

5. Animals can also get infected by Covid19

Answer – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 26th August 2020

1. Hindi is the national language of India

Answer – Fake

2. Chocolate snowfall was observed in Switzerland

Answer – Not Fake

3. Jupiter and Saturn observed diamond rains

Answer – Not Fake

4. Wuhan residents ignore social distancing rules and party

Answer – Not Fake

5. Indian army claims to find Yetty’s footprints

Answer – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 25th August 2020

1. Babies have more bones than adults

Answer – Not Fake

2. Zomato introduces period leaves for their female and transgender employees

Answer – Not Fake

3. Cadbury gives out free gift baskets for its 196th anniversary

Answer – Fake

4. Nelson Mandela was on terrorist watch list of USA till 2008

Answer – Not Fake

5. Tom Cruise to star in a movie shot in space

Answer – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 24th August 2020

1. The word ‘batata’ is derived from Portuguese

Answer – Not Fake

2. Addicts consume sanitizer instead of alcohol

Answer – Not Fake

3. Doctor arrested for illegal kidney harvesting amidst coronavirus

Answer – Fake

4. Dead body of peacock to be wrapped in national flag for burial

Answer – Fake

5. Plucking one white hair causes growth of more white hair

Answer – Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 23rd August 2020

1. Sniffer dogs are being used to detect coronavirus patients on Dubai airport

Answer – Not Fake

2. Brain surgeries can be conducted without anesthesia

Answer – Not Fake

3. UK PM Boris Johnson performed ‘Ram Abhishek’

Answer – Fake

4. All body parts get oxygen from blood vessels except Cornea

Answer – Not Fake

5. Waterfall flows backwards in Australia

Answer – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 22nd August 2020

1. Apple’s flagship phone is being manufactured in India for the first time

Answer – Not Fake

2. Class 10 student scores changed from 2 to 100 after re-evaluation

Answer – Not Fake

3. Laughing Buddha and Gautam Buddha are the same

Answer – Fake

4. Charminar was built in commemoration of end of plague

Answer – Not Fake

5. It was legal to mail babies through post in USA

Answer – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 21st August 2020

1. Coca Cola sold 25 bottles in its first year

Answer – Fake

2. A. R. Rahman earlier known as Dileep Kumar is also married to Saira Banu

Answer – Not Fake

3. Kids virtually immune to coronavirus

Answer – Fake

4. The painting of Mona Lisa has a personal letterbox

Answer – Not Fake

5. Water on moon was found by India

Answer – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 20th August 2020

1. Coins with Hindu Gods were issued by British

Answer – Fake

2. Whatsapp CEO warns users to change their DPs because they could be misused by ISIS

Answer – Fake

3. Asia’s first fighter jet was made in India

Answer – Not Fake

4. Mosquitoes are the most fatal creatures to humans

Answer – Not Fake

5. Renewable energy generates 3 times the jobs as the fossil fuel industry

Answer – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 19th August 2020

1. Harmonium was invented in India

Answer – Fake

2. India’s Independence Day was celebrated with grandeur in London

Answer – Fake

3. Varanasi’s Ratneshwar temple leans more than the leaning tower of Pisa

Answer – Not Fake

4. Helium was discovered during a solar eclipse in India

Answer – Not Fake

5. Monkey addicted to alcohol bites 250 people

Answer – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 18th August 2020

1. Punjab Government will distribute 50000 smartphones to students

Answer – Not Fake

2. The city of Bombay was given as dowry to the Britishers

Answer – Not Fake

3. A female made a Guinness world record by birthing 14 infants fathered by 14 different men

Answer – Fake

4. Hyundai showroom recently appointed a dog as its car salesman

Answer – Not Fake

5. A photo has surfaced wherein Gandhiji is dancing with a caucasian female

Answer – Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 17th August 2020

1. A polling booth was set up for only one person in 2019

Answer – Not Fake

2. US cartoonist mocks Indian news channel in his cartoon

Answer – Fake

3. Petticoat was worn by men

Answer – Not Fake

4. Arvind Kejriwal Government fails to control Delhi floods

Answer – Fake

5. 15 foot long mystery sea creature discovered on Britain’s beach

Answer – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 16th August 2020

1. Indian Team Couldn’t Participate In The 1950’S FIFA World Cup As They Weren’t Permitted To Play Barefoot

Answer – Fake

2. Mammals Can Lay Eggs Too

Answer – Not Fake

3. A Video Where Delhi Police Caught A Terrorist Recently Is Being Circulated Online

Answer – Fake

4. There Is A Museum Dedicated To Toilets In India

Answer – Not Fake

5. The Beirut Blast Was The Result Of A Nuclear Explosion

Answer – Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 15th August 2020

1. India’s Independence Day is celebrated on 15th August because the Japanese army surrendered in WW2 on the same date

Answer – Not Fake

2. UN is promoting a new world order where the entire world will be governed by one government

Answer – Fake

3. A temple in India exists where dogs are Worshipped

Answer – Not Fake

4. Rabindranath Tagore had also composed Sri Lanka’s national anthem

Answer – Fake

5. A giraffe’s neck has the same number of bones as a human’s neck

Answer – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 14th August 2020

1. You Can Measure Your Blood and Oxygen Levels Through An App with the Phone Camera?

Answer – Fake

2. Bata is An Indian Comapany

Answer – Fake

3. You Must Plant 10 Saplings to Get A Gun License in Patiala

Answer – Not Fake

4. In UP Sonbhadra A Mountain With 3000 Tonnes of Gold Has Been Found

Answer – Fake

5. The Word Salary id Derived From Salt

Answer – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 13th August 2020

1. Leonardo Di Caprio’s stepmother is an Amritdhari Sikh

Answer – Not Fake

2. Polo is the only sport that does not allow left handed players

Answer – Not Fake

3. A day on Venus is longer than a year on Venus

Answer – Not Fake

4. French president Macron congratulates India on Rafale jets

Answer – Fake

5. ICMR declares 15th August as the launch for Made in india Covid19 vaccine

Answer – Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 12th August 2020

1. The Tamil word “Aiyo” has been added to the Oxford English dictionary

Answer – Not Fake

2. Three animals are visible on India’s National Emblem

Answer – Fake

3. Meat and dairy industries emit more greenhouse gas than all cars on earth

Answer – Not Fake

4. The original coca cola had cocaine as an ingredient

Answer – Not Fake

5. Sending good morning messages can expose private banking information

Answer – Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 11th August 2020

1. Madhur Dixit biopic is in works

Answer – Fake

2. Microsoft hired an employee named “Mac book” to take a jab at Apple

Answer – Not Fake

3. Yahoo refused to buy google in 1998

Answer – Not Fake

4. Sachin Tendulkar is the first player to score double century in ODI

Answer – Fake

5. The longest runnung ad campaign is of Amul

Answer – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 10th August 2020

1. Nokia is giving away free smartphones amidst COVID crisis

Answer – Fake

2. For the first time in 72 years Indian Rupee is weaker than Bangladesh Taka

Answer – Fake

3. A goldfish has a 3 second memory

Answer – Fake

4. Charlie Chaplin won his only non honorary Oscar for music

Answer – Not Fake

5. WIPRO was started originally to produce vanaspati ghee

Answer – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 9th August 2020

1. The image of Mahatma Gandhi was first to appear on the Indian Rupee coin

Answer – Fake

2. A bill was presented in the Lok Sabha that children abusing parents will be jailed

Answer – Not Fake

3. A truck crashed into a helicopter in Punjab

Answer – Fake

4. A pigeon was arrested by Indian police on a suspicion of being a spy

Answer – Not Fake

5. A Union minister promoted bhabhiji papad which will fight corona virus

Answer – Not Fake


Flipkart Fake or Not Free Super Coin Reward Proof –

Flipkart Fake or Not Reward Proof


Thanks for Reading this Post. If You Have Any Suggestions or Queries Related to this post or Our Website then You can Directly Contact Us or Mail Us to - trickscharge.com@gmail.com

For Instant Loot and Offers Update Join us on Telegram

Join telegramFacebook Page

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here